Zamena platna na tendama

Akrilna platna su visokokvalitetne tkanine izrađene od akrilnih vlakana u boji otpornih na bleđenje. Specijalno dizajnirana platna za zaštitu od sunca. Koriste se za pokretne, fiksne tende i suncobrane. Svi prozvodni procesi su optimizovani tako da se platnu obezbedi visoka otpornost na istezanje i skupljanje, a po završenom procesu tkanja nanosi se zaštitni sloj premaza Infiniti Process.

Spoljašnja zaštita

Omogućavaju lako sečenje, šivenje i izradu. Snažna struktura tkanja i glatka površina platna olakšava štampanje.


Izuzetna rezistencija na vodu i prljavštinu.

Rigorozna kontrola kvaliteta u toku proizvodnog procesa


Ispunjeni zahtevi za performanse, uključujući sigurnost tendi.

Akrilna platna za tende su izuzetno efikasni za zaštitu od sunca, pošto filtriraju visok procenat UV zračenja.


Nivo zaštite se razlikuje od jednog tipa materijal do drugog u zavisnosti od težine, debljine i boje. Platno sa većom težinom štite boje, a tamna platna pružaju veću zaštitu od svetlijih.


Nude visok nivo UV zaštite, Ultraviolet Protection Factor (UPF) do +80 u skladu sa međunarodnim standardom UV Standard 801.

Garancija na platna je 5 godina.


Težina platna je 305gr/m2, širina rolne 120cm.

BRENDOVI

Naše iskustvo i kvalitet u radu dokazuju i brendovi koje koristimo. Kroz dugogodišnji rad istakli su se najkvalitetniji brendovi kao što su INOUTIC, SIEGENIA, FISHER, VIPOL, WURTH, TEHNI… Rad bez reklamacija dokazuje njihov kvalitet i naš profesionalni rad!

Poručivanje

Prvo nas kontaktirajte kako bi Vam dali okvirnu cenu. Pripremite dimenzije, izaberite proizvod i dostavite nam sve Vaše zahteve i istog dana izlazimo na teren da izvadimo tačne mere i kažemo cenu.

Garancija

Garancija na naše proizvode je 2 godine, na elektro motore je 5 godina, a na PVC stolariju je 10 godina. U garanciju spadaju sve neispravnosti nastale našom greškom. U koliko se i desi neki kvar nastao Vašom greškom, naši montažeri će Vam to popraviti po najpovoljnijim cenama.

Kontakt / Adresa

Ponuda

U koliko Vam bilo šta treba iz naše ponude, budite slobodni da nas pozovete i naš stručni tim će Vam dati najkvalitetniju i najbolju ponudu koja odgovara Vašim potrebama i budžetu.

Pratite nas: