Tende

Izrada svih vrsta tendi po meri, želji kupca. U ponudi preko 14 različitih tipova tendi. Preko 100 dezena platna čija je postojanost boja dokazna višegodišnjim radom . Zglobne ruke sadrže lanac od inox čelika a ne sajle kao kod 97% tendi kod nas na tržištu, pa je samim tim i vek trajanja veći. Takođe vršimo montaže Vaših tendi i popravke Vaših tendi (zamena ruku, platna, mehanizama…) Garancija 5 godina! Ozbiljna tenda za ozbiljne mušterije!

Pozovite i budite još jedan u nizu zadovoljnih musterija!

Vršimo profesionalnu ugradnju tendi, kako naše tako i Vaše po veoma pristupačnim cenama!
UGRADNJA PO NEMAČKIM STANDARDIMA!

Vršimo profesionalnu ugradnju PVC stolarije, kako naše tako i Vaše po veoma pristupacnim cenama!
UGRADNJA PO NEMAČKIM STANDARDIMA!

DeRolo

Ono što nas izdvaja od drugih, pored najkvalitetnijih materijala za izradu naših proizvoda, je preciznost, profesionalnost i pouzdanost. Budite slobodni kontaktirati nas za bilo šta iz našeg asortimana i budite još jedan u nizu zadovoljnih mušterija.
Vaše je da iznesete zahteve, a naše da ih realizujemo.
NAS BIJE DOBAR GLAS!

Odaberite najbolje za svoj dom!

BRENDOVI

Naše iskustvo i kvalitet u radu dokazuju i brendovi koje koristimo. Kroz dugogodišnji rad istakli su se najkvalitetniji brendovi kao što su INOUTIC, SIEGENIA, FISHER, VIPOL, WURTH, TEHNI… Rad bez reklamacija dokazuje njihov kvalitet i naš profesionalni rad!

Poručivanje

Prvo nas kontaktirajte kako bi Vam dali okvirnu cenu. Pripremite dimenzije, izaberite proizvod i dostavite nam sve Vaše zahteve i istog dana izlazimo na teren da izvadimo tačne mere i kažemo cenu.

Garancija

Garancija na naše proizvode je 2 godine, na elektro motore je 5 godina, a na PVC stolariju je 10 godina. U garanciju spadaju sve neispravnosti nastale našom greškom. U koliko se i desi neki kvar nastao Vašom greškom, naši montažeri će Vam to popraviti po najpovoljnijim cenama.

Kontakt / Adresa

Ponuda

U koliko Vam bilo šta treba iz naše ponude, budite slobodni da nas pozovete i naš stručni tim će Vam dati najkvalitetniju i najbolju ponudu koja odgovara Vašim potrebama i budžetu.

Pratite nas: