Roletne

Ukoliko razmišljate o zaštiti prozora, roletne su svakako jedan od izbora koji mogu ulepšati prostor. U DeRolo asortimanu možete pronaći različite modele (ALU i PVC) od kvalitetnih materijala koje možete prilagoditi prema koloritu enterijera. Roletne mogu biti SPOLJAŠNJE (petougaone ili RONDO zaobljene) i UNUTRAŠNJE (ALU i PVC).

Ukoliko bi ste želeli da zatvorite terasu ALU roletnama, pozovite nas i doći ćemo da Vam damo najkvalitetniju ponudu.

U ponudi imamo nekoliko tipova roletni. Tipovi roletni razlikuju se od materijala izrade, a jedna od njih je ALU roletna.

Ukoliko bi ste želeli da zatvorite terasu ALU roletnama, pozovite nas i doći ćemo da Vam damo najkvalitetniju ponudu.

U ponudi imamo i unutrašnje roletne koje mogu biti sa ALU termo kutijom i PVC kutijom. Obe varijante mogu biti sa ALU termo zastorom (lamelicama) i PVC zastorom (lamelicama).

U ponudi imamo nekoliko tipova roletni. Tipovi roletni razlikuju se od materijala izrade, a jedna od njih je PVC roletna.

U našoj ponudi možete naći i najkvalitetnije spoljašnje roletne koje mogu biti sa PVC zastorom (lamelicama) ili sa ALU zastorom (lamelicama). Kutija spoljašnje roletne se izradjuje u dva tipa, od kojih je jedan PETOUGAONA a drugi je RONDO (zaobljena) kutija.

Izbor je samo Vaš!

Vršimo popravku svih vrsta rolerni na licu mesta.


Zamena mehanizma


Zamena gurtni


Zamena zastora(lamelica)


Zamena automata za gurtnu


Zamena el.motora


Dugogodišnje iskustvo je dovelo do toga da nema roletne koje ne možemo popraviti!

DeRolo

Ono što nas izdvaja od drugih, pored najkvalitetnijih materijala za izradu naših proizvoda, je preciznost, profesionalnost i pouzdanost. Budite slobodni kontaktirati nas za bilo šta iz našeg asortimana i budite još jedan u nizu zadovoljnih mušterija.
Vaše je da iznesete zahteve, a naše da ih realizujemo.
NAS BIJE DOBAR GLAS!

Odaberite najbolje za svoj dom!

BRENDOVI

Naše iskustvo i kvalitet u radu dokazuju i brendovi koje koristimo. Kroz dugogodišnji rad istakli su se najkvalitetniji brendovi kao što su INOUTIC, SIEGENIA, FISHER, VIPOL, WURTH, TEHNI… Rad bez reklamacija dokazuje njihov kvalitet i naš profesionalni rad!

Poručivanje

Prvo nas kontaktirajte kako bi Vam dali okvirnu cenu. Pripremite dimenzije, izaberite proizvod i dostavite nam sve Vaše zahteve i istog dana izlazimo na teren da izvadimo tačne mere i kažemo cenu.

Garancija

Garancija na naše proizvode je 2 godine, na elektro motore je 5 godina, a na PVC stolariju je 10 godina. U garanciju spadaju sve neispravnosti nastale našom greškom. U koliko se i desi neki kvar nastao Vašom greškom, naši montažeri će Vam to popraviti po najpovoljnijim cenama.

Kontakt / Adresa

Ponuda

U koliko Vam bilo šta treba iz naše ponude, budite slobodni da nas pozovete i naš stručni tim će Vam dati najkvalitetniju i najbolju ponudu koja odgovara Vašim potrebama i budžetu.

Pratite nas: