Komarnici

Rešite se dosadnih komaraca, smrdibuba i ostalih insekata u Vašim poslovnim prostorima, domovima, restoranima, apartmanima, vikendicama, kuhinjama, terasama uz naše ROLO, PLISSE, UGRADNE I FIKSNE komarnike.

Pored PLISSE, FIKSNIH I UGRADNIH komarnika u našoj ponudi po pristupačnoj ceni možete naći i ROLO komarnike u više boja.

Pored ROLO, PLISSE i FIKSNIH komarnika u našoj ponudi po pristupačnoj ceni možete naći i UGRADNE komarnike u više boja.
Prednost je što kod njihove ugradnje se NE BUŠI STOLARIJA!

Pored ROLO, FIKSNIH I UGRADNIH komarnika u našoj ponudi po pristupačnoj ceni možete naći i PLISSE komarnike u više boja.

Pored ROLO, PLISSE i UGRADNIH komarnika u našoj ponudi po pristupačnoj ceni možete naći i FIKSNE komarnike u više boja.

DeRolo

Ono što nas izdvaja od drugih, pored najkvalitetnijih materijala za izradu naših proizvoda, je preciznost, profesionalnost i pouzdanost. Budite slobodni kontaktirati nas za bilo šta iz našeg asortimana i budite još jedan u nizu zadovoljnih mušterija.
Vase je da iznesete zahteve, a naše da ih realizujemo.
NAS BIJE DOBAR GLAS!

Odaberite najbolje za svoj dom!

BRENDOVI

Naše iskustvo i kvalitet u radu dokazuju i brendovi koje koristimo. Kroz dugogodišnji rad istakli su se najkvalitetniji brendovi kao što su INOUTIC, SIEGENIA, FISHER, VIPOL, WURTH, TEHNI… Rad bez reklamacija dokazuje njihov kvalitet i naš profesionalni rad!

Poručivanje

Prvo nas kontaktirajte kako bi Vam dali okvirnu cenu. Pripremite dimenzije, izaberite proizvod i dostavite nam sve Vaše zahteve i istog dana izlazimo na teren da izvadimo tačne mere i kažemo cenu.

Garancija

Garancija na naše proizvode je 2 godine, na elektro motore je 5 godina, a na PVC stolariju je 10 godina. U garanciju spadaju sve neispravnosti nastale našom greškom. U koliko se i desi neki kvar nastao Vašom greškom, naši montažeri će Vam to popraviti po najpovoljnijim cenama.

Kontakt / Adresa

Ponuda

U koliko Vam bilo šta treba iz naše ponude, budite slobodni da nas pozovete i naš stručni tim će Vam dati najkvalitetniju i najbolju ponudu koja odgovara Vašim potrebama i budžetu.

Pratite nas: