Garažna Vrata

Garažna vrata modernog dizajna i visokog kvaliteta, pružaju sigurnost i optimalno iskorišćenje prostora u svakoj garaži. Izrađena su od ALU lamela/segmenata, i plastificirana u boju koja Vama odgovara. Unutrašnjost vrata je ispunjena izolacijskim materijalom čime je osigurana optimalna toplotna i zvučna izolacija. U okvir i donji panel su ugrađene gume koje poudzano sprječavaju prodiranje vode i prašine. U našoj ponodi imamo ROLO i SEGMENTNA garažna vrata.

garazna vrata

Rolo vrata zauzimaju minimalno mesta iznad otvora. Kompaktno se namotavaju iza grede. Bočno i na plafonu se time ne gubi vredna površina. Rolo vrata su izrađena od lamela širine 55 ili 77mm koje su punjena poliuretnom tako da su odličan termoizolator. Ima ih u raznim bojama tako da ih možete prilagoditi boji fasade. Pogon može biti na kurblu, na prekidač sa el motorom, i na daljinsku komandu sa el motorom.
Izbor je samo Vaš!

Segmentna vrata štede Vas prostor.
Segmentna vrata otvaraju se vertikalno i zaustavljaju ispod plafona. Ovakvom konstrukcijom nude maksimalan prostor unutar i ispred garaže. Odličan su termoizolator jer su ponjena poliuretanom i završni segment ima gumu koja odlično zaptiva.

Popravka mehanički nastalih kvarova, zamena lamela (55 i 77mm)


Zamena segmenata, servis rolo aluminijumskih vrata, garažnih vrata, segmentnih garažnih vrata, rolo vrata sa motorom!


Odglavljivanje zaglavljenih vrata, rešavanje problema sa centralom-daljinskim upravljačem i drugi kvarovi na garažnimi vratima


Garancija na izvršene radove!

DeRolo

Ono što nas izdvaja od drugih, pored najkvalitetnijih materijala za izradu naših proizvoda, je preciznost, profesionalnost i pouzdanost. Budite slobodni kontaktirati nas za bilo šta iz našeg asortimana i budite još jedan u nizu zadovoljnih mušterija.
Vaše je da iznesete zahteve, a naše da ih realizujemo.
NAS BIJE DOBAR GLAS!

Odaberite najbolje za svoj dom!

BRENDOVI

Naše iskustvo i kvalitet u radu dokazuju i brendovi koje koristimo. Kroz dugogodišnji rad istakli su se najkvalitetniji brendovi kao što su INOUTIC, SIEGENIA, FISHER, VIPOL, WURTH, TEHNI… Rad bez reklamacija dokazuje njihov kvalitet i naš profesionalni rad!

Poručivanje

Prvo nas kontaktirajte kako bi Vam dali okvirnu cenu. Pripremite dimenzije, izaberite proizvod i dostavite nam sve Vaše zahteve i istog dana izlazimo na teren da izvadimo tačne mere i kažemo cenu.

Garancija

Garancija na naše proizvode je 2 godine, na elektro motore je 5 godina, a na PVC stolariju je 10 godina. U garanciju spadaju sve neispravnosti nastale našom greškom. U koliko se i desi neki kvar nastao Vašom greškom, naši montažeri će Vam to popraviti po najpovoljnijim cenama.

Kontakt / Adresa

Ponuda

U koliko Vam bilo šta treba iz naše ponude, budite slobodni da nas pozovete i naš stručni tim će Vam dati najkvalitetniju i najbolju ponudu koja odgovara Vašim potrebama i budžetu.

Pratite nas: